ÎNCEPUTUL ANULUI ȘCOLAR 2020-2021

PLAN DE MASURI LER ANUL SCOLAR 2020-2021
10 septembrie 2020
Legislatie
6 octombrie 2020

AICI: PROGRAMUL PENTRU SĂPTĂMÂNA 14-18 SEPTEMBRIE 2020

LICEUL TEORETIC ,,EMIL RACOVIȚĂ” GALAȚI

ANUL ȘCOLAR 2020-2021

Dragi elevi și stimați părinți,

 

Anul scolar 2020-2021 debuteaza intr-un context diferit de ceea ce se intampla in mod obisnuit! Este un moment in care trebuie sa fim mai responsabili si sa ne protejam pe noi si pe cei din jurul nostru. Ne dorim un invatamant de calitate in aceste vremuri ciudate, adaptandu-ne la situatia actuala. Din acest motiv portile Liceului Teoretic ,,Emil Racovita” se vor deschide pe 14 septembrie dupa un scenariu GALBEN. In planul de masuri (afisat acum 2 zile ) am trecut cateva informatii care se vor aplica mai ales din a doua saptamana de scoala. Pentru prima saptamana programul este realizat pentru a putea inlesni intalnirile dintre profesori si elevii aflati la inceput de drum, in scoala noastra.

Astfel, luni, 14.09.2020, boboceii de clasa a V-a sunt asteptati in curte, la foisor, de la ora 9.00, pentru a se intalni cu doamna diriginta, prof. Ardeleanu Mariana. Tot de la ora 9.00, luni, 14.09.2020, elevii /bobocii de la clasele IXA, IXB și IXC se vor întâlni cu diriginții și profesorii clasei, în curte, în trei spații amenajate special, pentru a discuta și a se cunoaște! Vor avea la dispoziție o ora, deoarece de la ora 10.30 sunt așteptati elevii / bobocii claselor IXD, IXE și IXF. De la ora 13.00, online, diriginții celorlalte clase de liceu și gimnaziu se vor ,,întâlni” cu elevii, pe TEAMS! De la ora 17.00, in curtea scolii vor fi invitati elevii din primul an, de la invatamantul postliceal, in cele 3 spatii amenajate, in curtea scolii, pentru a se întâlni cu profesorii diriginți și conducerea școlii (AMG, BFT si AMF).

Marti, 15.09.2020, fiecare clasa se va intalni online cu dirigintele, pentru discuțiile de la inceputul anului scolar, de la ora 8,30 (gimnaziu și liceu) si de la ora 16.30 (invatamant postliceal), pentru a clarifica aspectele specifice fiecărei clase, regulamentele în vigoare, situatia conturilor pe Microsoft Teams. De miercuri, după orarul anunțat, elevii se vor întâlni, online, cu profesorii de la clase si vor discuta aspectele legate de disciplina respectiva, predare și evaluare (aspecte introductive). Acest program va fi valabil pana vineri, 18.09.2020.

In functie de situatia la nivelul judetului, de alte hotarari la nivel national, vom anunta orarul din a doua saptamana de scoala, dar ne dorim sa continuam, asa cum ne-am propus, in scenariul galben, cu impartirea colectivelor in doua, la liceu, prezenta zilnica a elevilor de gimnaziu si online pentru elevii de la invatamantul postliceal, deoarece, in cazul lor, in primele saptamani (4-6 saptamani) se vor parcurge ore de la invatamantul teoretic.

Va doresc tuturor un an scolar normal sau cat mai aproape de normal!

 

 

Director, Delia HUMELNICU